Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amikor szembe mész a józan észnek

2019. augusztus 05. 13:13 - Széltoló Varászlo

Széltoló játszik: Warframe

Kripto, Kocka

Szevasztok Szélhámosok, a mai zergebaszó hőségben a jelenlegi kedvenc játékomról, a Warframe-ről fogok nektek regélni. Nyáladzani fogok, fanboykodni és az egekig fogom magasztalni, szóval ha nem vagytok vevők az ilyesmire, le lehet lépni. Ne mondjátok, hogy nem szóltam előre :D 

Ninjas play Free

 

Baszó, mi? És tudjátok mi baszóbb még ennél is? Hogy az egész játék, úgy ahogy van, szőröstül, bőröstül, teljesen ingyenes. Van benne mikrotranzakció, igen, vehetsz rajta kozmetikai elemeket, meg ingame currencyt is, de kitartással és belefeccölt idővel és energiával mindent, hangsúlyozom MINDENT meg tudsz szerezni egyetlen euró befektetése nélkül is. Lassabban, sok munkával, de behúzhatod a legmenőbb fegyvereket, frameket, dekorelemeket is.

 

Mi is ez a game?

A végletekig leegyszerüsítve egy ürhajós, nindzsázós, kardozós, lövöldözős MMORPG. Hogy sose hallottál róla? Azt el is hiszem, én sem hallottam róla, ameddig a TheVR streamjében meg nem láttam. Gondolom az az egyik oka ennek, hogy a PR-ra elbaszható pénzt is a játék fejlesztésébe ölik. A gyártó se nem egy világmárka, nem mérhető egy Bethesdához, vagy Activisionhöz. Fogadjunk hogy róluk sem hallottál még: Digital Extremes.

Rendszeresen pofozzák a játékot, hetente jönnek kisseb-nagyobb patchek, évente 2-3 nagyobb update, komolyabb tartalominfúzióval, folyamatos ingame eventek, ha más nincs a FashionFrame (a dekorelemek versenye, ki tud szebb, excluzívabb Framet építeni) mindig aktív. A játék multiplatform, PCn, XBoxon, PSen megy, tervben van egy port Switchre és Whirpool hűtőgépekre is (Ugyanott Bojler eladó).

Az igényei nem valami őrületesek, I3 7200 on, AMD 530, SSD lemezen a laptop minden erőlködés nélkül viszi medium beállításon. Ultra settingen talán csak Vak IO tudja megmondani milyen vasat igényel. De, még médiumon is eldobod az agyad pillanatokra, olyan a képi világ. A zavartalan játékhoz szükséges egy legalább 10MB/s-os stabil net, az alatt hajlamos cudar laggok prezentálására.

 

Játékmenet

 

 

Ahogy a streamből is látszik, ez egy külsőnézetes mmorpg. Az intro után választhatsz egyet a felkinált három Frame-ből, tetszés szerint. MInden frame más skillekkel rendelkezik, mások a statjaik, másmilyen játékstílust igényel. MInt minden rpgben, itt is megtalálhatók a tankosabb karakterek, a supportok, és a mindenölő atomdps-ek. Jelenleg több mint 60 féle frame érhető el, igaz ezekből huszonpár Prime verzió, azaz a már meglévő frame erősített, jobban kidolgozott formája (EZ IS INGYEN). 

A fegyverek három főbb kategóriára oszlanak, elsődleges, másodlagos és közelharci fegyverekre, és csak alsó hangon suttogom hogy van belőlük is 800 fajta. Megatlálható itt minden a nukleáris vadászpuskától a firnyákcimánkolón keresztül a Warhammer 40k-t meghazudtoló kontinensodébbaszó kalapácsig...

De ez még mindig semmi... van ugyanis egy olyan szegmense a játéknak, amit nem sok rpg tud annyira kihasználni mint a Warframe, az pedig a modozás. Minden frame, minden fegyver, még a légdeszka illetve a kutya is modolható. Modokból is van  több ezer, ebből kikövetkeztethető hogy egy tárgyat hányféleképpen lehet felmodolni. Itt egy példa a modokra, az előbbi vadászpuskához.

 

ePiLEPszIOlógUs

 

Majd húsz játszható bolygó, két openworld terület, lehetőségek kimeríthetetlen tárháza, kraftolás, modolás, hentelés, sunyákolás, bosszfájgtok. Engem megvett, teccik. 

Ha valakinek van benne tapasztalata, vagy csak simán felkeltettem az érdeklődését, kiabáljon már rám...

Én még mindig Széltoló vagyok, a Manaháló legyen Veletek, Aviszlát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeltoloblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr10014996020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Amikor szembe mész a józan észnek
süti beállítások módosítása