Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amikor szembe mész a józan észnek

2019. január 05. 09:47 - Széltoló Varászlo

MIt aszond a hogyishíják?

Agymenés

Kijózanodtatok? Igen? Akkor csapjunk bele Szélhámosok, van némi pótolni valónk. Mik a tervek a bloggal 2019-re?

Törés

 

Sorry a tovább gombért, de január egytől máshogy nem lehet. Hogy sokadszor is Torrentet idézzem "ha meg kell baszódni, hát meg kell baszódni", ez van.  Gyorshírek rovatunkat láttátok.

Tervek

 

Szóval, ha a kriptopiac is úgy akarja, akkor 2019ben beújítok egy laptopot, mert ez, amin a blogot is írom, már matuzsálemnek számít. Mint egy tizenöt éves skót juhász. Vén, de végsőkig hűséges. Az új gép beszerzése után megérdemelt nyugdíjaként My Little Pony játékokat és YouTube videókat fog futtatni a kislányom tulajdonában.

Ami minket érint, ott lényegileg nagy változás nem lesz. Szeretnék többet írni játékokról, azoknak is a nem streamerbarát kategóriájáról. Szeretnék játszani az X-Com2 vel, a World of Warships-szel, Fallout 4-el, , EvE Online-nal és ezekről véleményezést is írni. 

Filmek, sorozatok terén rengeteg a várós cím, a Gotham már indul is, a Doktort mellőznünk kell az idén, a Marvel már megvett magának tavaszra, a Black Mirror folyamatban van, Supernatural, Orville, Star Trek lesz még terítéken, illetve két új sorozatért is rebegjünk imát az éppen megfelelő istenségnek: "Az idő kereke" már túl van a tervezőasztalon, Sir Patrick Stewart pedig hivalatosan is bejelentette Jean Luc Picard visszatérését a Star Trek univerzumába egy új sorozat keretében (mondjuk le is válthatná a Discoveryt, mert az hát, hogy is mondjam... SZAR!)

A kriptovilág hogyan- s mikéntjeit továbbra is tanulom, úgyhogy ne várjatok nagy csodákat azon a téren. Ha írok is valamit a témában, az továbbra is elvont, absztrakt lesz, mert valós értéket még nem tudok közvetíteni, szart meg nem akarok.

Ami az agyamat illeti,illetve annak a fosását... hát az meg hullarandom. Ha van téma, írok. Ha nincs, koplaltok :D

Célok

 

Feltett szándékom ebben az évben elérni az intersztelláris öt feliratkozót, illetve a posztok átlagosan tízes olvasottságát. Nagy meló lesz :D

Széltoló out, nemsokára újra vagyok, aviszlát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeltoloblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr4214537550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Amikor szembe mész a józan észnek
süti beállítások módosítása