Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amikor szembe mész a józan észnek

2018. december 31. 23:23 - Széltoló Varászlo

Csak röviden: 2018

Agymenés

Nos, mélyen tisztelt Szélhámos banda, ez is eljött, évszámot kell váltani ezen a kis sáros golyóbison. Ilyenkor az emberek átmennek szentimentálisba, érzékenykednek, fogadkoznak meg hát szokás szerint jól be is basznak. Dehát ez rendjén is van, mondhatni. 

Én ellenben akkor most csinálnék egy kis összegzést, lássuk mit is adott nekünk ez a közös bő három hónap.

A blog szeptember 29.-én indult, akkor is került ki az első poszt. Eleinte terápiás célzattal ontottam magamból a tartalmat, kellett valami, ami segít elviselni a világotok unalmas monotonitását. Hisz még a trolljaitok sem kőből vannak, sőt valójában nem is trollok, csak vicces kedvű emberek. Vagy idióta emberek, attól függ kitől kérdezed. 

Az indulástól számítva (honnan máshonnan, Texastól nem számolhatom) ezeddig 33 poszt jelent meg, ez a 34. Volt itt szó filmekről, játékokról, kriptovalutákról, de leginkább az elborult elmém sötét horizontjának szegélyeit kapargáló agymenésekről, értetlenkedések, rácsodálkozások, kurvaannyázások és aztakurvaeztnemhiszemelek formájában. 

2018.12.30 -al bezárólag a blognak 363 lapletöltése volt, a legtöbbet olvasott poszt a Rue de la Victorie lett, amit 28 külön helyről nyitottak meg. Széltolóként eddig csillagászati magasságokba emelkedve 2 azaz kettő követőm van, akiknek ezúton is köszönöm hogy megtiszteltek jelenlétükkel. A posztok átlagos olvassottséga 8 és 10 között variál. Igen, tudom lehetne sokkal több, de szándékosan kikapcsoltam a szponzorált tartalmakat az oldalon, ilyetén pedig az Inda nem hajlandó ajánlani a blogot a főoldalán. Mondjuk ennek valahol még örülök is, nem célom a világbéke.

Végezetül megköszönném Fazekas Árpádnak és Novák Csanádnak a bátorító szavakat, annak a marék Szélhámosnak aki elvisel... hogy elviselnek, illetve a feleségemnek és a kislányomnak, hogy vannak nekem.

Stílusosan: Kapjátok be! A pezsgősüveget, és bulizzatok egyet a nevemben is.

Széltoló out, nemsokára újra vagyok, aviszlát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeltoloblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7714525992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Amikor szembe mész a józan észnek
süti beállítások módosítása